achtergrond afbeelding kapper Jeroen

Aanpak

Persoonlijk

In de salon van Kapper Jeroen heerst een creatieve en ongedwongen sfeer. Binnen de persoonlijke benadering is er voldoende tijd om samen te overleggen. Het interieur van de salon is vernieuwend en sexy. Bij de kassa kom je niet voor onplezierige verrassingen te staan want de prijzen zijn all inclusive. Eén bedrag voor het wassen, knippen en stylen én het gebruik van de producten die bij het gecreëerde kapsel horen. De salon ligt in het trendy straatje de Hooge Molenstraat midden in het centrum van Doetinchem. Er zijn gereserveerde parkeerplaatsen voor jou, op 1 loopminuutje van de kapsalon.

‘Een knipbeurt duurt standaard ongeveer 1 uur en tijdens de behandeling is er ook tijd voor een kop thee of een glas wijn.’

Duurzaam

Je hebt lang plezier van jouw persoonlijke kapsel. Denk niet dat je haar alleen maar goed zit als je nét van de kapper komt. Jeroen leert je namelijk hoe je je haar met zo min mogelijk moeite thuis zelf kan onderhouden. Hij heeft alle middelen die je daarbij kunt gebruiken. Je bent dus niet alleen mooi als je de salon verlaat, maar ook thuis heb je volop plezier van je coupe waar je makkelijk mee uit de voeten kunt.

‘We zien jou graag terug in onze salon, maar niet te snel want je haar zit immers wekenlang goed!’